На кратко за нас

Фирма Марвена ООД е създадена през 1998г. От 1999г. е със статут на “Агенство” за Roche Diagnostics GmbH в България, като става лидер в сферата на лабораторната диагностика и продуктите за диабетна грижа.

В областта на дерматологията и естетичната медицина Марвена ООД е представител на водещата американска компания за лазерни системи Cutera Inc. и немската компания с 40 години традиции във физикалната терапия Zimmer MedizinSysteme. 

Марвена ООД е също така представител на немската компания Uebe и италианската фармацефтична компаниа Angelini с продуктовата линия Barral.

Най-новото попълнение в продуктовото портфолио на Марвена ООД е швейцарския производител на биотехнологии Regen Lab. Компанията е водещ доставчик на патентована технология за производство на автоложна плазма, богата на тромбоцити (A-PRP). 

Нашите предимства

  * Изцяло българска компания в областта на грижата за здравето

 * Внос, маркетинг,продажба и сервиз на територията на страната

 * Член на “Българската асоцияция на търговците на медицински изделия

 * Над 50 служители и сътрудници

 * Оборот над 10 мил. лв

 * Европейска награда за бизнес

Другите за нас

За мен в практиката най-важният критерий е ефикасността и безопастността на продуктите, с които работя. Разнообразието от терапевтични възможности на RegenLab за по-повърхностно или дълбоко приложение в деликатни зони, както и в комбинация с хиалуронова киселина, дават свобода и сигурност на лекарите за всички зони на лице и тяло

Д-р Янита Михайлова

Работя с PRP -плазмотерапия повече от 4 години.процедурата е подходяща за всички възрасти и коригира както фотоувредена кожа,фини линии и бръчки,тъмни кръгове около очите,така и белези от акне и някои форми на косопад.

Д-р Вилияна Ганчева

Плазмотерапията на Regenlab е безопасен и естествен метод, повлияващ възрастовите и хормонални промени на кожата,косопада и белезите. Идеално допълнение към лазерни процедури и химични пилинги. Хората, подложили се на процедурата са доволни от отличната поносимост и са очаровани от резултатите.

Д-р Росица Янчева

С удоволствие и спокойствие използвам в моята практика автоложна плазма богата на тромбоцити с китове на Regen Lab. Плазмотерапията е най-естествената и предпочитана процедура за всички възрасти. Тя ми осигурява удовлетвореност на пациентите в борбата с фините бръчки, тъмните кръгове под очите, косопада, белезите от акне и стрии.

Д-р Ася Данчева

Плазмотерапията е най-естествената процедура, с която се стимулират растежните фактори на кожата. Препоръчвам "вампирския лифтинг", защото собствената плазма е богата на активатори и подмладяването е напълно безопасно!

Д-р Катя Паскова

next
prev
Свържете се с нас

Допълнителна информация ? 

Ако желаете да получите повече информация, не се колебайте да се свържете с нас !

 

Нашите силни страни

Креативност

Без въображение, няма съображение” е казал А. Айнщайн, за когото въображението е много по-значимо от многото знания, защото без него не би могло да се направят открития, света не би се развивал.

Отговорност

Развиваме и поддържаме добри взаимоотношения с клиентите си, като се отнасяме с необходимото уважение към всеки един от тях, стараем се да изграждаме доверие и поддържаме открита комуникация.

Търсим предизвикателството 

Уповавайки се на уникалните свойства на автоложната плазма, богата на тромбоцити, ние започнахме с приложението ѝ в естетичната медицина и травматологията, но не спряхме до там, а продължихме...