Какво казват нашите партньори

За мен в практиката най-важният критерий е ефикасността и безопастността на продуктите, с които работя. Разнообразието от терапевтични възможности на RegenLab за по-повърхностно или дълбоко приложение в деликатни зони, както и в комбинация с хиалуронова киселина, дават свобода и сигурност на лекарите за всички зони на лице и тяло

Д-р Янита Михайлова

Работя с PRP -плазмотерапия повече от 4 години.процедурата е подходяща за всички възрасти и коригира както фотоувредена кожа,фини линии и бръчки,тъмни кръгове около очите,така и белези от акне и някои форми на косопад.

Д-р Вилияна Ганчева

Плазмотерапията на Regenlab е безопасен и естествен метод, повлияващ възрастовите и хормонални промени на кожата,косопада и белезите. Идеално допълнение към лазерни процедури и химични пилинги. Хората, подложили се на процедурата са доволни от отличната поносимост и са очаровани от резултатите.

Д-р Росица Янчева

С удоволствие и спокойствие използвам в моята практика автоложна плазма богата на тромбоцити с китове на Regen Lab. Плазмотерапията е най-естествената и предпочитана процедура за всички възрасти. Тя ми осигурява удовлетвореност на пациентите в борбата с фините бръчки, тъмните кръгове под очите, косопада, белезите от акне и стрии.

Д-р Ася Данчева

Плазмотерапията е най-естествената процедура, с която се стимулират растежните фактори на кожата. Препоръчвам "вампирския лифтинг", защото собствената плазма е богата на активатори и подмладяването е напълно безопасно!

Д-р Катя Паскова

Идеята за регенеративната медицина е близка до моите разбирания и когато се запознах с продуктите на RegenLab с удоволствие започнах да ги използвам. Клиентите ми са доволни от постигнатите резултати, а аз като „подправка“, към плазмата, богата на тромбоцити добавям и мъничко SkinVisk – хиалуронова киселина за мезотерапия.

Д-р Петрана Каляшева

next
prev